Klimaanlæg til private og virksomheder i Nordsjælland

Hos DK Køleteknik i Frederikssund fører vi en lang række forskellige klimaanlæg, og der vil derfor helt sikkert også være et, der passer til jeres virksomhed eller hjem.

Det er vigtigt at have et godt klimaanlæg for at sikre, at der er den rigtige temperatur, luftfugtighed og luftbevægelse i rummet.

For alle vores anlæg gælder, at de er lydsvage, energibesparende og nemme at betjene. Vi har anlæg til både private og virksomheder og kan installere dem i hele Nordsjælland.

Anlæg til gulv eller væg

Der er mange måder at montere sit klimaanlæg på, for eksempel at montere det på væggen eller gulvet. Et klimaanlæg til gulvet stilles på gulvet op af væggen. Gulvmodellen kan nemt placeres i en fordybning eller niche og stadig yde lige så godt. Det gør anlægget til gulvet meget fleksible at placere og installere.

Klimaanlæg til væggene kan hænge øverst på væggen helt oppe ved loftet. Det giver mere plads til, at der kan stå møbler på gulvet.​

​Produkter til loftet – gode til kontorer og butikker

Vores loftmonterede klimaanlæg kommer i flere forskellige modeller, blandt andet nogle, der kan installeres i rum med falske lofter, og nogle lavet specielt til rum uden falske lofter.

Klimaanlæg til loftet er gode til butikker, restauranter og kontorer, hvor man har brug for pladsen på vægge og gulv til møbler eller billeder. Klimaanlæggene til loftet er med til at højne den æstetiske oplevelse af et rum, da man ikke lægger lige så meget mærke til klimaanlægget i loftet, som man gør, hvis det står på gulvet eller hænger på væggen.

Få råd og vejledning om vores klimaanlæg

Hos DK Køleteknik har vi mange års erfaring i at forhandle klimaanlæg. Vi kan derfor altid hjælpe dig med råd og vejledning, i forhold til hvilket anlæg du bør vælge.

Se mere om de forskellige modeller her.

Adresse

DK Køleteknik ApS

Holmensvej 20b, 3600 Frederikssund

CVR: 32767338

dan@dkcool.dk

​Samarbejdspartnere

Ring til os allerede i dag

47 38 53 63

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Vi kører med døgnvagt.