​Køleanlæg til mange formål

Hos DK Køleteknik i Frederikssund har vi mange års erfaring med at installere køleanlæg hos virksomheder af forskellig art i hele Nordsjælland. Anlægget fjerner varmen fra isolerede rum eller rum uden vinduer. Det kan for eksempel være i serverrum eller et kælderlokale.

Køleanlægget tager varmen fra rummet og erstatter den med kold luft udefra. Med et køleanlæg er man dermed sikret, at der altid er den samme temperatur i rummet. Der er mange ting, der ikke kan tåle for store udsving i temperaturen.

Smarte køleanlæg der samarbejder

Hvis I har brug for mange køleanlæg i jeres virksomhed og en høj sikkerhed for, at der ikke sker driftsfejl for eksempel i et serverrum, kan vi koble køleanlæggene sammen. På den måde kan de supplere hinanden, hvis et af dem går ud. Når køleanlæggene er koblet sammen, risikerer I dermed ikke at stå helt uden et køleanlæg og dermed miste dyrebare varer eller data.

​Vi finder ud af dine behov, før vi installerer

Vi lægger vægt på at have tilfredse kunder. Derfor søger vi altid at afdække, hvad din virksomheds behov er i forhold til et nyt anlæg, inden vi begynder at tale om produkter, og hvordan vi installerer dem. Det er vigtigt for os, at du får lavet den løsning med køleanlæg, der passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd eller vejledning til, hvilket køleanlæg, du skal vælge. Vi installerer og monterer i hele Nordsjælland.

Du kan ringe til os på 47 38 53 63.

Adresse

DK Køleteknik ApS

Holmensvej 20b, 3600 Frederikssund

CVR: 32767338

dan@dkcool.dk

​Samarbejdspartnere

Ring til os allerede i dag

47 38 53 63

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Vi kører med døgnvagt.