Kølerum, fryserum og frostrum fra CELLTHERM

Hos DK Køleteknik kan vi hjælpe med at installere en lang række kølerum, fryserum og frostrum.

​Ligegyldigt om det drejer sig om et stikkerfærdigt minirum eller en skræddersyet rumkombination bestående af flere kølerum, frostrum og fryserum, kan vi hjælpe dig med at installere det.

Celltherm Minirum, der bruges som kølerum, frostrum og fryserum, er kendetegnet ved en stabil vægopbygning, hermetisk tæt sammenkobling af panelerne, fremragende isolationsværdi, robuste døre i høj kvalitet. Det sikrer jer, at temperaturen i jeres kølerum, frostrum eller fryserum altid er den samme.

Nemme at gøre rene

​Vores kølerum, frostrum og fryserum har et reolsystem af aluminiumsstiger og -rammer. Hylderne er lavet af kunststof. De er nemme at tage af og lige til at putte i opvaskemaskinen. Det gør det nemt at holde køle-, fryse- eller frostrummet rent. Gulvet ar ligeledes lavet af kunststof, så det er nemt at holde kølerummet rent. Gulvene er lavet med en skridsikker og vandfast overflade.

Vores fryserum er alle forsynet med elektrisk opvarmet trykudligningsventil. Derudover har alle vores kølerum valgfri højre- eller venstrehængt dør med et gråt jumbolukketøj. For alle vores kølerum, fryserum og frostrum gælder, at de kan lukkes op indefra med en nødåbner. I vores fryserum er døren udstyret med karmvarme, så den ikke fryser til. Vores kølerum, fryserum og frostrum er derfor sikre at færdes i og nemme at bruge i det daglige. 

Ligegyldigt om det drejer sig om et stikkerfærdigt minirum eller en skræddersyet rumkombination bestående af flere kølerum, frostrum og fryserum, så er byggeprincippet altid det samme. Ingen overraskelser.

Celltherm Minirum kendetegnes ved stabil vægopbygning, hermetisk tæt sammenkobling af panelerne, fremragende isolationsværdi, robuste døre og døre i høj kvalitet.​

Vi har kølerum, frostrum samt fryserum, der passer til din virksomhed​

​Alle vores CELLTHERM kølerum og fryserum kendetegner sig ved at være opbygget som moduler. Det gør dem nemme at sætte op. Hos DK Køleteknik tilbyder vi kølerum og frostrum i forskellig længde og bredde. Det gør, at I bedre kan udnytte jeres begrænsede – og måske dyre lagerplads.

Vi kan hjælpe med at installere kølerum, fryserum og frostrum i Frederikssund og i resten af Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for råd eller vejledning. Ring på 47 38 53 63.

CELLTHERM-modulmål ​

  • Modulopbygget

  • Spring på 17,5 cm i længde og bredde

  • 15 cm oder 30 cm spring i højden

Højeste fleksibilitet takket være små modulmål

CELLTHERM køle- og fryserummene kendetegner sig ved deres modulære opbygning. Som standard tilbyder vi spring i længde og bredde på 17,5 cm samt 15 eller 30 cm i højden. Herved udnyttes dyr, og måske begrænset, lagerplads optimalt uden at give afkald på fordelen ved let montage på grund af det lette sammenkoblingssystem.​

24_raster

De ovenforfor viste modulmål er et eksempel på 80 mm isoleringstykkelse

Adresse

DK Køleteknik ApS

Holmensvej 20b, 3600 Frederikssund

CVR: 32767338

dan@dkcool.dk

​Samarbejdspartnere

Ring til os allerede i dag

47 38 53 63

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Vi kører med døgnvagt.